Lezingen

Eens in de paar weken verzorgt Roelof Meijer een kleinschalige lezing over een financieel dilemma. Op deze pagina vindt u een overzicht van de lezingen die gepland staan. De lezingen vinden plaats op Landgoed Schothorst en de toegangskosten bedragen 75 euro per persoon. Wilt u meer informatie over de lezingen of een lezing bijwonen? Stuur dan een bericht naar meijer@mpf.nl. Graag tot ziens!

Maandag 28 augustus

Beleggerscafé: Plan uw leven, leef uw planning.

Hoe gaat u als ondernemer om met uw pensioen?  Wat zijn de juiste stappen?  En hoe voorkomt u dat u straks te weinig hebt en weer aan de slag moet?  Nu leven en straks leven, op een comfortabele manier, het kan! Plan uw financiële toekomst aan de hand van een aantal slimme manieren. Hoe bouwt u passief inkomen op (en behoudt u dit)! De antwoorden! inleider: Roelof J. Meijer CFP(R)

Bij een gezonde financiële planning hoort ook een gezond beleggingsbeleid. De rol van spreiding. Nieuwe inzichten omtrent risico en rendement. De juiste vermogensgroei en het waarom, de juiste vermogensbescherming en hoe! Inleider: Sebastian Pluijmert.

Van der Valk Amersfoort langs de A1, Amersfoort-Noord 19.30 uur.

My Personal Finance