Na het overlijden van een dierbare moet er, naast het verwerken van de emoties, veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap.

Onze RegisterExecuteurs zijn deskundig op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen. Door het inschakelen van een van onze RegisterExecuteurs worden de juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken die hierbij komen kijken voor u geregeld.

Onze RegisterExecuteur zorgt voor de afwikkeling van de nalatenschap van het begin tot het einde. Zo maakt de RegisterExecuteur zo spoedig mogelijk een inventarisatie van de nalatenschap. Verder worden bijvoorbeeld instanties geïnformeerd, vorderingen en verzekeringsuitkeringen geïnd en belastingaangiften opgemaakt.

 

De RegisterExecuteur zorgt voor een duidelijke, transparante en voorspoedige afwikkeling van de nalatenschap door gebruik te maken van het persoonlijke digitale nalatenschapsdossier.

 

 

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Roelof Meijer (Midden-Nederland) of Bob Buwalda (Noord-Nederland) via meijer@mpf.nl