Ruud Acket

Oproep Ruud Acket

Help onze kinderen in Nepal

‘Ik kwam vlak voor de enorme aardbeving terug uit Nepal, waar we onze projecten weer verder hebben gebracht. Genietend van wat we bereikt hebben en vol trots op onze kinderen daar. Vroeger achterstandskinderen en nu leuke jonge mensen, die goed presteren en echt verder willen komen.

Wat een vreselijke domper was er een paar dagen later. Wat een ellende en een set back voor dit mooie maar arme land. Al onze kinderen en de mensen met wie we werken zijn gelukkig veilig maar nog steeds vol angst  Ze improviseren op open veldjes om deze fase door te komen.

Wij hebben meer geld nodig om te helpen. Voor directe hulp rond onze projecten voor de achterstandskinderen en om straks aan de wederopbouw te werken. In de nieuwsbrief lees je hier meer over.

Wil je mij meehelpen? Dat kan door een bijdrage te storten op NL85ABNA0605440050 t.n.v. Stichting Tuharuko Awaj onder vermelding van ‘aardbeving’. 

Heel erg bedankt.

Ruud Acket

ruud@acketinmind.nl

www.projectennepal.com

www.facebook.com/weeshuisnepal

Bob BuwaldaBob-200x200

 Bob Buwalda en Roelof Meijer benoemd tot RegisterExecuteur

Op woensdag 1 april zijn Bob Buwalda en Roelof Meijer in het Brabantse Liessel door de Stichting Register Executeur  benoemd tot Registerexecuteur. Vanaf heden mogen zij zich, naast hun werk als financieel planner, bezighouden met het uitvoeren van nalatenschapsregistraties en afwikkelingen van nalatenschappen. Daartoe volgden zij een leergang met alle relevante juridische, fiscale en praktische invalshoeken.

Nalatenschapsregistraties zullen ze uitvoeren door gebruik te maken van het Persoonlijk Digitaal Nalatenschapsdossier, waarin alle relevante gegevens rondom een toekomstige nalatenschap kunnen worden opgeslagen. Het afwikkelen van nalatenschappen zal ook een deel van hun werkzaamheden worden.

Roelof MeijerRoelof Meijer

Volg hier het laatste financiële nieuws