Uw financiële toekomst begint hier

Hoe bepaalt u de koers voor uw vermogen?

VermogensPlanning

Met VermogensPlanning krijgt u inzicht in hoe het precies gesteld is met uw bezittingen en schulden en met uw inkomsten en uitgaven. In een Persoonlijk VermogensPlan leest u exact hoe uw vermogen is samengesteld en wat dit betekent voor uw financiële toekomst.

U geeft aan wat uw persoonlijke wensen en doelstellingen zijn. Vervolgens krijgt u inzicht in uw totale financiële situatie op dit moment en u krijgt scenario’s voorgerekend hoe uw huidige financiële situatie zich kan ontwikkelen in de toekomst, als u niets doet. En hoe uw situatie kan verbeteren als u WEL iets doet. Wij geven u advies over de mogelijke richtingen die u kunt bewandelen.

Neem contact op voor meer informatie: 06-53 25 36 30 of meijer@mpf.nl

Hoe blijft u op koers met uw vermogen?

VermogensBegeleiding

Met VermogensBegeleiding weet u al waar u naar toe wil, wat uw doelvermogen is en wanneer dit bereikt moet zijn. Jaarlijks wordt met een VermogensAnalyse bekeken of uw doelstellingen nog hetzelfde zijn of eventueel moeten worden bijgesteld. En wordt gekeken of de beleggingen hun werk hebben gedaan om het vermogen te laten groeien. Met vermogensbegeleiding worden beleggingen geselecteerd die het beste bij u en uw doelstellingen passen. Allereerst wordt gekeken naar de mogelijke risico’s die er zijn. Het beperken van risico’s is de eerste stap naar het maken van rendement. De juiste mix is cruciaal: welke beleggingsstrategieën en categorieën passen bij u als persoon en bij het te behalen doelvermogen. het gaat hierbij niet alleen om privévermogen (box 3), maar ook om vermogen in de BV. Bij vermogen in de BV kan het vervolgens gaan om vrije reserves maar ook om pensioenvermogen. VermogensBegeleiding betekent gestructureerd bijhouden van uw (belegde) vermogen. Dat geld verdient net zo veel aandacht als het geld in uw bedrijf.

Neem contact op voor meer informatie: 06-53 25 36 30 of meijer@mpf.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of gratis second opinion

Hier meer informatie